SUG.CAT Logo Grup d'Usuaris de SharePoint de Catalunya

El Grup d'Usuaris de SharePoint de Catalunya el formem totes aquelles persones que, d'una manera o d'una altra, tenim algun tipus de relació amb la plataforma SharePoint. Al grup ens podem trobar des d'usuaris finals fins a administradors de granjes, passant per desenvolupadors i per persones de negoci. Tot i que l'àmbit territorial és Catalunya, aquest grup està obert a tothom que hi vulgui participar, independentment del seu origen o de la seva actual ubicació.

El grup està administrat, de moment, per tres persones.

Vols ser soci de SUG.CAT? Descarrega't la sol·licitud, omple-la i ens l'envies a info@sug.cat. Per a qualsevol dubte tens els estatuts , pots contactar amb nosaltres o asistir a les First Monday el primer dilluns de mes.

​EDIN KAPIC

President


SharePoint Architect a Sogeti . "SharePointero" des de 2005, ponent en vàries conferències a Espanya i Europa i un apassionat de les tecnologies. És també Regional Lead dels MCTs a Espanya.

Foto de Daniel Frigola

​DANIEL FRIGOLA

Secretari

Consultor Sharepoint desde 2006. Treballa dedicat en projectes tant de sistemes com de desenvolupament a Altran

​ANGEL-RUBÉN YUI

Tresorer


Angel-Rubén Yui és Referent tècnic de .NET / Office365 a Sopra Steria, una empresa consultora Gold Partner de Microsoft. Apasionado de les tecnologies Microsoft.